REIS VANCOUVER - SEATTLE 2016: Een lange dag
Hoi Fam.!
Zo te lezen een uitstekende start van een onvergetelijke vakantie. Heel erg leuk om mee te lezen (bij ons nu vanuit een besneeuwd Oostenrijk) Ik verheug me op de rest vd verhalen. Heel erg veel plezier en een fantastische reis gewenst! Liefs
Wat een leuke verhaal en mooie foto's, zijn die door jullie genomen? hebben jullie dan al een walvisstaart gezien?Ik ben wel een beetje jaloers want het is hier helemaal geen mooi weer, en over het uitzicht valt ook niks te juichen. Maar stuur maar vaak een blog, dan kan ik toch mee genieten. liefs.
Zo, alweer aan de andere kant van de oceaan en van het continent. Wat leuk dat ik mag meedoen. Ik zat blijkbaar nog in het bestand. Lieve groet
Leuk om jullie vakantiebelevenissen te mogen meebeleven. Een hele mooie vakantie gewenst voor jullie als 'family'.
Ha familie,
Ziet er goed uit met mooie verhalen! Wij zitten op dit moment nog op Singapore Airport te wachtenop de aansluitende vlucht naar Nederland. Helaas is het voor ons afgelopen, maar voor jullie nog veel plezier en wie weet na de wasbeer en de walvis nog een grizzly aan het rijtje gespotte dieren toevoegen? ( of zit die iedere morgen gezellig naast jullie op het strand). Veel liefs van ons allen; Jelle
Prachtige verhalen en foto's!
Alle familieleden waren netjes verdeeld over drie continenten. Dat mag beslist uniek genoemd worden en was wel zo rustig!
Voor wat betreft de beesten, wij hebben hier vooral last van slakken en mieren en wij zijn in afwachting van onze knorrende huisegel. Of hebben jullie hem toevallig langs het meer gespot. Als dat zo is geef hem dan halfvolle melk (niet duur in Canada), dat heeft zijn voorkeur ivm dieetwensen. Voegen wij deze beesten toe aan de steeds verder uitdijende Bennema-Fisher dieren encyclopedie 2016.
Veel plezier en ik zie uit naar het vervolg!
Groetjes van Sjam en de rest uit Delft (wij lopen hier overigens ook gewoon in de korte broek!)
Prachtig verhaal. Heel beeldend geschreven. Geniet ervan en lekker uitrusten.
groet, Hans
p.s. krijgen we ook nog een keer filmpjes??
Haha ja Hans ik ben t met je eens op zn Tien's beeldend beschreven en ben ook voór filmpjes!
@ Wicher: ja, je stond nog in de mailinglijst! Een goeie aanleiding om weer eens contact te hebben!
@ Chiene: de walvisstaart is nog van de vorige keer dat we in Amerika geweest zijn (2010). Gisteren hebben we hier opnieuw walvissen gespot. Verhaal, foto's en filmpje volgen zsm!
@ Evelyn en Hans: filmpje staat erop! En er volgen meer. De verhalen zijn trouwens afwisselend van Paul en van mij!
En de filmpjes zijn van de hand van Riemy.
Heel erg leuk!!